Een nieuwe locatie in de Zaanstreek: ergotherapie in de Bedrijvige Bij in Koog aan Zaan

Wij zijn heel blij dat we dit nieuws kunnen delen: Anergo krijgt een nieuwe praktijklocatie in de Zaanstreek. Vanaf 1 juli 2023 zijn ergotherapeuten Lotte, Sanne en Anna ook te vinden in de Bedrijvige Bij in Koog aan Zaan. We zijn heel blij dat we hiervandaan zowel huisbezoeken kunnen gaan doen, als mensen zullen ontvangen in de fijne, rustige ruimte die we hier hebben. Zo hopen we nog meer mensen met ergotherapie te kunnen helpen.

Op onze nieuwe locatie brengen we onze specialismen mee: ook hier hebben we de algemene ergotherapie en de handtherapie. Mensen met klachten aan de hand en pols kunnen ook hier terecht en er is ook een spalkenmakerij voor de verschillende spalken/braces voor de duim, pols en vingers. Ook mensen met vragen rondom het omgaan met vermoeidheid en het verdelen van hun energie kunnen op de praktijklocaties terecht. En ook hier komen we in de omgeving aan huis als dat gewenst is.

Telefonisch zijn we ook voor deze locatie te bereiken op 020 737 3103

Adres:
Bedrijvige Bij - unit C 140
Lagendijk 3
1541 KA Koog aan de Zaan

Adres parkeerplaats (als u met de auto komt): Pinkstraat 2 A, Koog aan de Zaan

Ingang
Maak gebruik van de hoofdingang (aan de kant van de Lagendijk). Volg vanaf daar de bordjes naar C140: door het voorportaal, linksaf, door de klapdeuren, einde gang linksaf, einde gang rechtsaf, trapjes naar beneden, eerste deur links is C140, u kunt plaatsnemen in de wachtkamer.

Route met de auto en parkeren. 

Voordat je verdergaat naar Google Maps

google.com

De grote parkeerplaats is aan de achterzijde van het pand. U rijdt naar Pinkstraat 2a te Koog aan de Zaan. Tegenover het parkeerterrein van de Gamma ziet u witte ijzeren hekken en het bord van de Bedrijvige Bij. Het gebouw zelf kunt u vanaf de parkeerplaats nog niet zien. Rij de parkeerplaats op en parkeer uw auto. Volg vanaf daar de borden loop langs het gebouw richting de hoofdingang, volg daar C140.

Route naar de hoofdingang/lagendijk 3

Voordat je verdergaat naar Google Maps

goo.gl

Als u te voet of met de fiets navigeert u direct naar de hoofdingang op de Lagendijk 3. Vanaf de hoofdingang volgt u de bordjes naar C 140.

Route openbaar vervoer
Als u met de trein komt, maak dan gebruik van station Zaandijk/Zaanse Schans.
Vanaf het station is het ±10 minuten lopen. Na uitstappen trap af en links de tunnel in. Aan het einde van de tunnel de trap op en de eerste straat rechts (Zwarte Bonsemstraat). Loop deze straat uit (± 50 meter)en ga links de Museumlaan in. Volg de Museumlaan met de bocht mee, deze gaat over in Pinkstraat. Voorbij de molen komt de Gamma in zicht. Tegenover de Gamma is het parkeerterrein van De Bedrijvige Bij achter de witte hekken. Voorbij het parkeerterrein is de zij-ingang. 

Kunt u het niet vinden? Stuur een berichtje aan de therapeut waar u een afspraak mee heeft. Tijdens behandelingen kunnen de therapeuten niet bellen, maar u kunt een berichtje sturen en ze bellen u zodra ze in de gelegenheid zijn.

Sanne Leopold: 06 8158 3630

Lotte de Vogel: 06 4177 1654

Anna Curvers: 06 3150 0888

Vacature: handergotherapeut in Amsterdam Noord (en eventueel de Zaanstreek)

Onze ergotherapeut Sanne stelt zich voor